Luaj Lirë Sims Hack [Android / iOS]

Ju nuk e dini Si të Hack The Play Sims Pa pagesë ? Ne kemi përgjigje për pyetjen tuaj, tonë Luaj Free Sims Hack Tool të bërë jetën tuaj më të lehtë. Ky program Luaj Lirë Sims Hack do të ju lejojnë të shtoni Unlimited Simoleons dhe Pikat Lifestyle. Luaj Lirë Sims Hack shkon në Windows,Mushama,iOS dhe Android kështu që ju nuk duhet të mendoni nëse ajo do të punojë apo jo. Puna jonë produkt me iOS dhe Android pajisje.

Kjo Hack Tool për The Sims Luaj Lirë është shumë e lehtë për t'u përdorur, vetëm klikoni çfarë dhe sa ju duhet p.sh.. Simoleons dhe Pikat Lifestyle dhe kliko butonin Hack. Të gjitha këto ndryshime të bëni jetën tuaj më të lehtë dhe janë të sigurta.

Luaj Lirë Sims Hack kanë sistem Anti-Ban dhe gjithashtu Proxy. Luaj Lirë Sims Hack nuk kërkon pajisjen tuaj të rrënjëzuara ose jailbroken. Programi ynë të ketë përditësimet automatike kështu që nuk ka nevojë për t'u shqetësuar për të shkarkuar versionin më të fundit të saj përsëri dhe përsëri. Ne jemi të kënaqur që ne mund të ju jap burime falas në lojë.

Shto Pafund Simoleons
Shto Pikët Pafund Lifestyle
I sigurt & Lehtë për t'u përdorur : Safe Guard Protection dhe Proxy
Engine re dhe Platforma e re
Lehtë për t'u përdorur & Interface friendly
No Root ose Jailbreak Required
Testuar dhe skanuar
Hiq Ads

1.Shkarko Luaj Free Sims Hack Tool atëherë thjesht filloni atë.
2.Pasi ta shkarkuar atë , vetëm plug pajisjen tuaj Android ose iOS duke përdorur USB tuaj.
3.Launch Hack Tool dhe Zgjidhni juaj pajisje Android / iOS.
4.Zgjidhni opsionin hack që dëshironi të shtoni.
5.Kliko “Fillim” button për të filluar procesin.
6.Gëzojnë dhe Share it.